Kuldam piespēle «IceCaps» vienīgo vārtu guvumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārās sezonas spēlē aizvadītajā naktī ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

Sentdžonsas «IceCaps» hokejisti savā laukumā ar 1:5 atzina Portlendas «Pirates» komandas pārākumu, bet Kulda pirmās trešdaļas 5. minūtē palīdzēja mājiniekiem izvirzīties vadībā.

Kopumā šajā mačā Latvijas izlases aizsargs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un cīņu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja Raita Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda, kas ar 4:3 papildlaikā pārspēja Ročestras «Americans», bet latviešu uzbrucējs šajā mačā nepiedalījās.

Austrumu konferences kopvērtējumā «IceCaps» ar 90 punktiem 71 spēlē ieņem 2. vietu, bet Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms» ar 72 punktiem 70 mačos ir 10. vietā. Tikmēr Rietumu konferences kopvērtējumā «Heat» komanda ar 84 punktiem 72 spēlēs ieņem 4. vietu.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu