Brokas dokumentālā filma «M Ferma» atzīta par labāko Eiropas neatkarīgo filmu festivālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Režisores Ritas Brokas dokumentālais trilleris «M Ferma» atzīts par labāko Eiropas neatkarīgo dokumentālo filmu Eiropas neatkarīgo filmu festivālā, kas no 30.marta līdz 1.aprīlim norisinājās Parīzē.  

Filma uzņemta 2010.gadā un Latvijā pirmizrādi piedzīvoja pērnā gada maijā, aģentūru LETA informēja Nacionālā Kino centra Informācijas un izplatīšanas projektu vadītāja Kristīne Zvirbule.  

Eiropas neatkarīgo filmu festivālā skatītājiem tika prezentētas dažādu žanru filmas - īsfilmas, dokumentālās filmas, animācijas filmas, studentu filmas un eksperimentālais kino.  

Filmu veidotāji sacentās 13 kategorijās. Festivālā piedalījās arī igauņu eksperimentālā filma «Facebook», divas filmas no Krievijas un Austrālijas režisora Deivida Šmita dokumentālā filma «Between the Devil and the Deep Blue Sea». Tāpat būs filmas no Lielbritānijas, Francijas, Vācijas, Beļģijas, Bulgārijas, Itālijas, Turcijas, Šveices, Marokas, Norvēģijas, Ķīnas, Polijas un citām valstīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu