Sīkumi, kurus vīrieši necieš sievietes uzvedībā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Liekas, ka katrs piekritīs, ka visi strīdi sākas no sīkumiem. Nenozīmīgs sīkums var ne tikai izjaukt jauki ieplānotu vakaru restorānā, bet arī izjaukt laimīgu ģimenes dzīvi. Ir milzums sīkumu, kurus sievietes necieš vīrieša uzvedībā, sākot ar nomestām zeķēm zem gultas, līdz pat zupas strēbšanai. Tomēr varbūt mums sievietēm būtu lietderīgām padomāt par tiem sīkumiem, kurus sievietes uzvedībā nespēj izturēt vīrieši:

Seno laiku ideālās sievas motto - ceļš uz vīrieša sirdi ved caur vēderu. Protams, katrs vīrietis mīl labi un sātīgi paēst. Ja ēst gatavošana ir Tavs vienīgais trumpis, tad piedod, bet tas tomēr ir daudz par maz. Vīrietis nav kuilis, kura vienīgā vēlešanās ir pielikt pilnu vēderu.

Ir tāds teiciens - zupai ir jābūt redzamai, bet ne dzirdamai. Viena no atšķirībām starp vīrieti un sievieti ir tāda, ka sieviete mīl runāt, bet vīrietis klusēt. Vīrietis saprot Tavu vēlmi izrunāties, tomēr, ja Tu nepārtraukti tarkšķi pie pusdienu vai vakariņu galda, tas jau ir par daudz.

Sievietes nemaldīgā pārliecība, ka divi reiz divi ir pieci un ja, kāds tā nedomā, tad vajag tikai paraudāt un viss būs tā, kā viņa to ir iedomājusies.

Televīzijas seriālu skatīšanās tandēmā ar draudzeni (tratatā-tratatā pa telefonu) un seriāla galveno varoņu un traģisko notikumu komentēšana.

Sieviešu aizraušanās ar iepirkšanos izpārdošanās, kurās tiek pirktas pilnīgi nevajadzīgas lietas tikai tāpēc, ka pa lēto.

Histērija vienas bučiņas dēļ, tikai tāpēc, ka lūpas tika krāsotas 15 minūtes. Mīļotais gribēja jauki atvadīties ejot uz darbu un še tev!

Jēdziens «tūlīt», kurš ilgst 40 minūtes pie spoguļa, tad, kad iziet vajadzēja stundu atpakaļ. Ir pierādīts, ka izcili izskatīties var arī pēc 15 minūtēm, ja 40 minūtes krāmēsi kosmētiku sev uz ģīmja, tad vīrs var Tevi nepazīt.

Mīļotā vīrieša kritizēšana bērnu, vecāku vai vēl kādu citu lieko ausu klātbūtnē.

Intīmās procedūras, tādas kā sejas maskas, matu krāsošana, depilācija, utt., mīļotā vīrieša klātbūtnē. Viņš taču var nobīties.

Nepārtraukta čīkstēšana, par Taviem liekajiem kilogrammiem. Ja Tu viņam nepārtraukti mēģināsi ieskaidrot, ka esi resna vai nesmuka, tad viņam nekas cits neatliks kā Tev noticēt. Vīriešiem patīk sievietes, kuras ir pārliecinātas par sevi un savu izskatu.

Varbūt teiksiet, ka tas ir spēcīgs pārspīlējums, ka neviena tā neizturas. Bet varbūt tomēr pameklēsim sevī mazus grēciņus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu