Kambalam un Kalvem zaudējumi Turcijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Turcijas čempionāta spēlēs piektdien un sestdien zaudējumus piedzīvoja Latvijas basketbolistu Kaspara Kambalas un Ernesta Kalves pārstāvētie klubi.

Kambalas pārstāvētā Ankaras «Turk Telekom» komanda ar 74:82 (14:26, 20:13, 18:19, 22:24) savā laukumā piekāpās Stambulas klubam «Galatasaray Medical Park».

Centra spēlētājs laukumā pavadīja 16 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā guva četrus punktus, realizējot divus no četriem divpunktu metieniem, kā arī nopelnīja trīs personiskās piezīmes.

Tikmēr Kalves pārstāvētā «Trabsonspor» komanda ar 91:99 (31:23, 11:24, 17:23, 32:29) viesos zaudēja Karšijakas klubam «Pinar».

Kalve laukumā pavadīja astoņas minūtes un 39 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem, kā arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

Čempionāta kopvērtējumā «Turk Telekom» komanda ar 11 uzvarām 26 aizvadītajās spēlēs saglabāja devīto vietu, bet «Trabzonspor» basketbolisti ar pieciem panākumiem joprojām ieņem priekšpēdējo, 15. pozīciju. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu