Bijušās LIC direktores Rozentāles ienākumi pērn bija 40 490 latu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušās Latvijas Infektoloģijas centra (LIC) direktores Baibas Rozentāles ienākumi pērn bija 40 490 lati, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) elektroniskajā datubāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija.

Par darbu LIC Rozentāle pērn algā saņēma 22 369 latus, par darbu Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) algā Rozentālei izmaksāti 11 226 lati, savukārt kā citi ienākumi no RSU saņemti 6595 lati. Vēl 298 latus Rozentālei kā honorāru izmaksāja Baltijas Imūnprofilakses asociācija.

Tāpat Rozentāle deklarējusi skaidras naudas uzkrājumus 7500 latu un 3000 eiro (2100 latu) apmērā, kā arī bezskaidras naudas uzkrājumus - 554 latus un 361 eiro (253 latus) «Parex bankā» un 664 latus «SEB bankā».

Rozentāle pērn izsniegusi aizdevumu 21 000 latu apmērā, savukārt parādsaistības, kuru apmērs pārsniegtu 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas, viņa deklarācijā nav norādījusi.

Rozentāles īpašumā ir dzīvoklis Rīgā.

Kā ziņots, 1.aprīlī noslēdzās LIC reorganizācija un ar infekcijas slimību ārstniecību saistītās funkcijas tika nodotas Rīgas Austrumu klīniskajai universitātes slimnīcai, tāpēc Rozentāle kļuva par Rīgas Austrumu slimnīcas stacionāra «Latvijas Infektoloģijas centrs» galveno ārsti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu