Cipulis: ja nepatīk mana spēle, ieslēdziet «Discovery»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas hokeja izlases un Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Mārtiņš Cipulis pēc divām pārbaudes spēlēm sarunā ar [s:41081] sacījis, ka hokejisti joprojām turpina meklēt ķīmiju starp virknējumiem.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase aizvadīja divas pārbaudes spēles ar Čehijas valstsvienību un abās tika piedzīvoti zaudējumi. Otrajā mačā Cipulim vienīgais vārtu guvums.

«Visa komanda meklē kopējo spēli un zīmējumu, un tas, ka mēs iemetām, nenozīmē, ka mums jau viss kārtībā. Tie goli jau nebija pēc iespēlētām kombinācijām, bet vienkārša apstākļu sakritība, manā gadījumā – noķērām viņus uz pretuzbrukumu un sanāca trāpīt. Protams, no psiholoģiskā viedokļa tas ir labi, ka sākumā kaut ko iemet, taču jebkurā gadījumā galvenais jau būs rezultāts pasaules čempionātā,» saka Cipulis.

Cipulis nepiekrīt viedoklim, ka izlasē spēlē labāk kā «Dinamo». «Tās ir muļķības. Katru dienu daru vienu un to pašu darbu. Ja kādam nepatīk mana spēle, lai neskatās. Ieslēdziet «Discovery»,» atbild uzbrucējs.

«Iepriekš jau bija apmēram zināms, ar ko es spēlēšu. Tagad viss ir no jauna, cits treneris un līdz ar to visi spēlētāji ir vienlīdzīgās pozīcijās. Nav tā, ka es nejustu konkurenci – ir jaunie spēlētāji, kas sevi var parādīt. Jāstrādā!,» norāda hokejists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu