Pirms «Pelnrušķītes» fināla no šova izbalso blondo Kristīni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pirms paša fināla šovu «Pelnrušķīte» nācās pamest Kristīnei Lepnānei, jeb blondajai Kristīnei kā viņu bija iesaukuši šova vadītāji un žūrija. Cīņu finālā turpinās Alise Grišina un Kristīne Teilāne.

Pirms noskaidrošanas - kura tiks finālā - meitenēm bija daudz darba. Viņas tīrīja muižas viesnīcas numuriņus, sēja sieru, klāja galdu un veidoja ziedu kompozīcijas, kas rotāja vakariņu galdu. Kompozīcijas bija jāveido katrai ar savu moto, kādai tika «Cerība», kādai «Ticība», bet kādai «Mīlestība».

Vakarā meitenēm bija jāsapošas un jādodas uz svinīgajām vakariņām. Sākumā dalībniecēm bija jānodejo valsis ar Lauri Reiniku, izbalsoto dalībnieču rūpīgi vērotām. Tad jāsēžas pie galda, lai vakariņotu kopā ar žūriju un atbildētu uz viņus interesējošajiem jautājumiem.

Vēlāk žūrija (etiķetes eksperte Aija Strautmane, fotogrāfs Gatis Rozenfelds, stiliste, modes māksliniece Indra Salceviča) degustēja meiteņu sietos sierus un sprieda, kura ir Pelnrušķītes titula cienīgāka.

Apspriede nebija viegla, tomēr beigu lēmums bija tāds, ka šovs jāpamet Kristīnei Lepnānei.

Interesants ir fakts, ka visām meitenēm bija jābalso par kādu izbalsoto meiteni, kura būtu pelnījusi sevi parādīt vēlreiz. Šī meitene (kura tiks atklāta nākamajā raidījumā) stāsies divu finālistu vidū, lai skatītāju balsojumā cīnītos par titula iegūšanu.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu