Laikraksts: Sējējs pāries uz citu KHL klubu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Bijušais Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs arī turpmāk darbosies Kontinentālajā hokeja līgā un viņa nākamā darba vieta būs Prāgas «Lev», tā informē [s:41093]

Kā zināms, «Lev» komanda aizvadītajā sezonā debitēja KHL un mājas spēles aizvadīja Slovākijas pilsētā Popradā, taču no nākamās sezonas klubs pārcelsies uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu.

«Apollo» jau ziņoja, ka šodien atlūgumu iesniedza nu jau bijušais «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs, bet AS «Dinamo Rīga» padomes sēdē nolemts, ka ģenerālmenedžera funkcijas uz laiku uzticētas valdes priekšsēdētājam Aigaram Kalvītim.

Sējējs savas spēlētāja karjeras laikā vairākas sezonas ir aizvadījis Čehijā, kur pārstāvēja Litvinovas un Karlovi Vari komandas. Profesionālo spēlētāja karjeru aizsargs beidza 2006. gadā, bet gadu vēlāk kļuva par «Rīga 2000» galveno treneri. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu