Savickis: Ozoliņš ir viens no kandidātiem uz ģenerālmenedžera amatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Rīgas «Dinamo» kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Panorāma» sacījis, ka klubs bijušajam ģenerālmenedžerim Normundam Sējējam nav iebildis par to, ka viņš atstāj savu amatu.

«Apollo» jau ziņoja, ka otrdien par aiziešanu no ģenerālmenedžera amata pavēstīja Normunds Sējējs, bet AS «DINAMO RĪGA» padomes sēdē tika nolemts, ka uz laiku komandas ģenerālmenedžera funkcijas uzticēs valdes priekšsēdētājam Aigaram Kalvītim.

«Sējēja kunga jaunajam izaicinājumam mēs šķēršļus nelikām, jo viņam ir labs piedāvājums,» izteicās Savickis. «Otrkārt, komanda, kura spēlēs nākamajā sezonā, ir diezgan labi nokomplektēta ar Sējēja palīdzību,» teica Savickis, neatklājot, kur darbu turpinās bijušais ģenerālmenedžeris.

«Domāju, ka tas saistīts ar līdzīgu darbu, varbūt jaunajā vietā viņam uzkraus vairāk pienākumus. Kandidātus esam apdomājuši, bet, protams, tos neatklāsim,» piebilda padomes priekšēdētājs, kurš neizslēdza iespēju, ka jaunais menedžeris varētu būt Sandis Ozoliņš.

«Jā, Sandis Ozoliņš faktiski ir viens no šādiem kandidātiem,» atbildēja Savickis.

Jau ziņots, ka «Telegraf.lv» vēstīja, ka Sējējs darbu turpinās KHL klubā Prāgas «Lev». Aizvadītajā sezonā «Lev» komanda debitēja KHL, bet mājas spēles komanda aizvadīja Slovākijas pilsētā Popradā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu