Ar twitter starpniecību atbrīvo gūstekni no automašīnas bagāžnieka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānšāviņš

Kādam Dienvidāfrikas republikas iedzīvotājam ar sociālo mediju palīdzību ir izdevies atbrīvoties no gūsta. Laupītāji bija iespundējuši vīru viņam piederošā Volkswagen Golf bagāžniekā, taču neatņēma viņam mobilo tālruni.

Pirmie palīgā saucieni tika adresēti Dienvidāfrikas Valsts policijai, taču apzinoties policijas slikto slavu, tika ziņots arī draudzenei Linnai Peterei (Lynn Peters), kura atstāja izmisīgu ziņu saviem 96 sekotājiem twitter kontā – «Manu draugu tikko nolaupīja un viņš atrodas automašīnas bagāžniekā. Automašīnas numurs DSS041GP, lūdzu retwītojiet».

Viņas twīts nonāca @pigspotter redzeslokā, kuram ir 110 000 sekotāju un ikdienā tiek ziņots par policijas slēpņiem un sastrēgumiem uz ceļa. Palīgā saucienus saklausīja pietiekoši liela daļa @pigspotter sekotāju un nolaupītais VW Golf ar visu gūstekni automašīnas bagāžniekā tika atrasts jau dažu stundu laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu