Ārsts ginekologs ar svešu automašīnu izdemolē salonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānšāviņš

Krievijā kāds neapmierināts vīrietis ar svešu automašīnu Suzuki Grand Vitara taranējis «Pelikan auto» dīlera salonu un sarīkojis tur pamatīgu grautiņu.

Sākotnēji vīrietis uz salonu ieradies, lai kādas paziņas vietā veiktu automašīnai garantijas apskati, taču pēc triju stundu gaidīšanas un pāradresēšanas no viena menedžera pie otra pacietības mērs bija pilns. Savu naidu vīrietis pauda izbraucot cauri salona skatlogam, sadragājot vairākas automašīnas, mēbeles un pat ēkas balstus.

Vietējās kafejnīcas oficiante Krievijas mediju kanālam «LifeNews» stāstīja, ka vīrietis pirms incidenta esot ienācis uz tasīti zaļās tējas, jo kafija padarot viņu nervozu.

Salona darbinieki sākotnēji domāja, ka vīrietis būs sajaucis pedāļus, taču pavisam drīz tapa skaidrs, ka zaudējumi salonam tiek radīti tīšām. Precīza zaudējumu summa pagaidām nav zināma, taču tā pārsniegs vairākus miljonus Krievijas rubļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu