Jauniete ASV ir uzveikusi atkarību no benzīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānšāviņš

Ir dzirdēts par daudz un dažādām atkarībām, taču kādai 20 gadus jaunai sievietei no ASV ir izveidojusies atkarība no benzīna. Arī mums pārējiem zināmā mērā ir atkarība no šīs degvielas, taču ne kurš katrs ikdienā to labprātīgi lieto savā uzturā.

ASV kanāla «TLC» raidījumā «Mana dīvainā atkarība» ir stāsts par kādu jaunieti, kura ik dienu izdzer līdz 12 tējkarotēm benzīna. Raidījuma vadītājiem Šenona atzina, ka pēdējā gada laikā viņa ir izdzērusi ap 19 litriem automašīnām paredzētās degvielas. Šāds kvantums būtu pietiekošs, lai aizbrauktu no Rīgas līdz Daugavpilij.

Meitenes atkarība sākās jau agrā bērnībā, kad viņai šķita patīkama benzīna un izplūdes gāzu smakas. «Ja jau tas smaržo labi, tam būtu arī jāgaršo labi. Pirmajā reizē, kad iedzēru benzīnu sajūtas nebija patīkamas – dikti dedzināja un sāpēja kakls. Ar laiku garša mainījās uz saldskābo un stipras dedzināšanas vietā parādījās patīkama kņudināšana un viegls reibonis,» raidījumam stāsta Šenona.

Pēc ģimenes vairākkārtējiem lūgumiem un ārsta apmeklējuma Šenonai ir izdevies atbrīvoties no savas dīvainās atkarības, taču nodarītie bojājumi iekšējiem orgāniem prasīs ilgu laiku līdz pilnīgai atveseļošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu