Ko mēs vēlamies sagaidīt no sava vīrieša

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Katram vīrietim un katrai sievietei ir savs priekšstats par to kādam ir jābūt ideālam partnerim.

Turklāt, prasības attiecībā pret partneri izpriecām ir pilnīgi savādākas nekā pret partneri laulībai. Izvēloties partneri izpriecām, mums ir svarīgi, lai viņš ir pievilcīgs un komunikabls. Tomēr, ja sākam domāt par ģimenes ligzdiņas vīšanu, tad kļūstam daudz prasīgāki. Mēs sievietes šajā jomā esam ļoti prasīgas un izskats vairs nav svarīgākais. Ideālam vīrietim ģimenes dzīvei ir jābūt gudram, inteliģentam, mīļam un jūtīgam, ar stabilu un labi apmaksātu darbu, vēl labāk, ar savu privāto biznesu.

Tomēr vissvarīgākais ir tas, ka viņam ir jāprot mīlēt tā, kā mēs sievietes to vēlamies. Turklāt katrai no mums ir savs priekšstats par to, kā vīrietim ir jāizrāda savas jūtas. Vienai tā ir visu viņas vēlmju piepildīšana, otrai - palīdzība mājas darbos, bet trešai vissvarīgākā var būt seksuālās dzīves sfēra. Kaut gan visbiežāk sievietes vēlas visu šo vēlmju piepildījumu.

Tomēr ir zināms, ka viss ar laiku var apnikt. Mīlošs vīrs var gadu no gada nest paklausīgi mājās visu algu un atdot to mīļajai sieviņai, katru nedēļu dāvināt viņai ziedus un aicināt svētdienās uz vakariņām restorānā. Mēs sievietes bieži pie tā labā, kas mums ir, pierodam, un tad tas sāk apnikt. Sievietei galvenais ir viņas mīļotā vīrieša spēja pārsteigt viņu pat pēc četrdesmit kopā nodzīvotiem gadiem, jo vislielākā mīlestības ienaidniece ir garlaicība. Ideāls vīrietis māk piepildīt sievietes dzīvi ne tikai ar mīlestību, bet arī ar aizvien jauniem pārsteigumiem, jo zina, ka, ja viņš neliks justies savai mīļotajai sievietei laimīgai, tad to var izdarīt kāds cits un tad jau būs par vēlu. Ideāls vīrietis necenšas vienreiz gadā viņas dzimšanas dienā ar savītušu ziedu pušķīti atgūt nokavēto. Viņam ir laba izdoma, kuru viņš māk izmantot, lai sieviete justos īpaša.

Ideāls vīrietis veltīs kaut tikai vienu dienu mēnesī savai mīļotajai, tomēr tā būs diena, kuru viņa nespēs nekad aizmirst un būs pārliecināta, ka neviens šajā pasaulē nespēj viņu tā pārsteigt.

Tu teiksi, ka nav ideālu cilvēku? Tieši tā, mēs taču neesam tik naivas, lai ticētu, ka mūsu vīrietis ir ideāls. Mēs tikai vēlamies, lai viņš mēģinātu mūs parliecināt par to, ka tieši viņš ir vistuvāk pilnībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu