M.Rēdlihs atsakās no komentāriem par «Lokomotiv» un četriem miljoniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Miķelis Rēdlihs portālam [s:41117] sacījis, ka par savu nākamo komandu vēl neko nezina.

Jau ziņots, ka iepriekš laikraksts «Telegraf» norādīja, ka Jaroslavļas «Lokomotiv» 28 gadus vecajam latviešu hokejistam būtu gatavs maksāt četrus miljonus ASV dolāru par trim gadiem. Pirmajā sezonā Rēdlihs saņemtu 1,2 miljonus dolāru (631 000 latu), otrajā gadā viņa alga būtu 1,3 miljoni dolāru, bet par trešo līguma gadu uzbrucējs saņemtu 1,5 miljonus dolāru.

«Par savu nākotni varēšu kaut ko pateikt pēc 30. aprīļa. Četri miljoni no «Lokomotiv» kluba? Es neko nekomentēšu, aģents turpina darbu, taču patlaban pāragri kaut ko runāt. Maijā būs lielāka skaidrība, bet ar lēmuma pieņemšanu nesteigšos,» uzsvēra Rēdlihs.

Runājot par izlasi, spēlētājs teica, ka svarīga ir disciplīna un pašatdeve. «Katru gadu kādam ir savainojumi, šogad Laurim Dārziņam un Mārtiņam Karsumam, taču ir jāspēlē tiem, kuri pieejami. Jāatzīst, ka mums sastāvs nemaz tik slikts nav. Ja disciplīna un pašatdeve būs nepieciešamajā līmenī, tad mēs varam cīnīties ar jebkuru pretinieku.»

«Man liekas, ka pagaidām nevajag uzstādīt kaut kādus uzdevumus pasaules čempionātā. Galvenais ir labi sagatavoties turnīram un nav šaubu, ja būsim vienoti un spēlēsim disciplinēti, varam labi aizvadīt čempionātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu