Retro atgriežas!*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mode iet pa spirāli uz augšu – ik pa laikam atkārtojas tas, kas reiz bijis, bet jaunā realizācijā, ar jaunām idejām un risinājumiem. Arī šosezon modē – senā mode jaunās skaņās!  

Izvēlies, vai gribi izskatīties pēc 20. gadsimta 20. gadu dīvas, vai varbūt 50. un 60. gadu sievišķības etalona? Bet, ja pēc dabas esi romantiska brīvdomātāja, trāpīsi desmitniekā ar hipiju stilu! Modes un izklaides centrs «Rīga Plaza» aicina sēsties laika mašīnā un izkāpt sev tīkamākajā periodā! Jaunās pavasara un vasaras kolekcijas ir klāt!  

Šīs sezonas modes topa augšgalā – ceļojums laikā uz vētraino pagājušo gadsimtu! 

Par neizsmeļamu iedvesmas avotu šosezon modes dizaineriem kalpojusi pagājušā gadsimta 20. gadu mode. Krāsas un satriecošie kleitu rotājumi šo vintage tēlu par vienu no galvenajiem šī gada trendiem sievietēm, kas vēlas pasvītrot un izcelt savu sievišķību un stilu. 

Kaut mazāk uzsvērta, bet aktuāla un ne mazāk sievišķību uzsveroša ir arī 50. gadu tēma – pieguļoši silueti, cepurītes, zīda lakati, kas uzsieti virs frizūras, paaugstināta jostasvieta šortiem un biksēm, šauri zīmuļsvārki ar bantītēm jostas daļā. Pat apdrukās tiek apspēlēta šī tēma, piemēram, Prada piedāvā apģērbus ar 50. gadu retro auto attēliem! 

Modē ir seksualitāte – kā atsauce uz 60. gadu seksuālo revolūciju. Košas krāsas, dekoltē, augumu izceļoši piegriezumi. No sešdesmitajiem gadiem modē nāk arī noapaļoti pleci mēteļiem un virsjakām. Aktuāla tendence – svārki ar plisējumu un ielocēm. 

Ar krāsu virpuli, gariem svārkiem un masīvām, tērpu papildinošām rotām un apaviem uz platformas atgriežas arī etnostils un hipiju laiku mode. Košā, garā, brīva piegriezuma kleitā jebkura sieviete izskatīsies valdzinoša, noslēpumaina un apburoša! Vērts pievērst uzmanību arī kombinezoniem un bikškostīmiem. 

Jaunajās pavasara un vasaras kolekcijās modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» atradīsi modernu apģērbu tieši savai gaumei. Paņem labāko no aizgājušā un atdzimsti jaunai dzīvei! 

Jāpiebilst, ka modes un izklaides centrs «Rīga Plaza» ir viens no lielākajiem un modernākajiem tirdzniecības centriem Latvijā ar vairāk nekā 130 veikaliem. Modes un izklaides centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tādi kā Peek&Cloppenburg, ZARA, Mango, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Motivi, Cubus, Evita Peroni, Douglas u.c. Tikko atvērti arī vairāki jauni veikali, tostarp CCC – pirmais šī iecienītā apavu un aksesuāru veikalu tīkla pārstāvis Latvijā. 

Modes un izklaides centrs «Rīga Plaza» piedāvā arī plašas izklaides iespējas. Centrā atrodas kinoteātris «Multikino» ar 8 zālēm, bet Izklaides centrā «Fantasy Park» ir iespējams spēlēt boulingu, biljardu un video spēles, darbojas bārs un vakaros arī naktsklubs. 

Modes un izklaides centrs «Rīga Plaza» – Rīgā, Mūkusalas ielā 71.

www.rigaplaza.lv

*Maksas saturs.
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu