«Helsingin Sanomat»: Saku Koivu Somijas izlasei PČ nepalīdzēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Anaheimas «Ducks» somu uzbrucējs Saku Koivu nepalīdzēs savai valstsvienībai pasaules čempionātā hokejā, tā vēsta viens no lielākajiem Somijas laikrakstiem [s:41133]

Pēdējās trīs sezonas uzbrucējs pārstāv Anaheimas «Ducks» un šosezon 69 spēlēs Koivu sakrājis 35 puntus (11+24), taču sezona komandai jau ir beigusies, jo tā nespēja iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

Tiek ziņots, ka Koivu Somijas izlasei nepalīdzēs, jo spēlētājam nav līgums uz nākamo sezonu un patlaban noris sarunas par viņa nākamo darba vietu.

37 gadus vecais hokejists ir piedalījies četrās olimpiskajās spēlēs un visās izcīnījis medaļas. 1994. gadā uzbrucējs piedalījās Lillehammeres OS, 1998. gadā ar Somijas izlasi Nagano, 2006. gadā Turīnā, bet 2010. gadā Koivu spēlēja Vankūveras olimpisko spēļu turnīrā. Tāpat hokejists ir aizvadījis arī vairākus pasaules čempionātus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu