Kuksikam un «Valencia Basket» zaudējums Eiropas kausa finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Eiropas kausa izcīņas finālspēlē šodien zaudējumu piedzīvoja Riharda Kuksika pārstāvētā Spānijas komanda «Valencia Basket», kas ar 68:77 piekāpās «Final Four» turnīra mājiniekiem Maskavas apgabala «Himki».

Diemžēl latviešu basketbolists turnīra finālmačā tāpat kā sestdien pusfinālā laukumā tā arī neizgāja.

Uzvarētāju labā 19 punktus guva Zorans Planiničs, kurš tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju, 14 punktus pievienoja Krešimirs Lončars, bet 11 punkti bija Krisa Kvinna rēķinā. «Valencia Basket» rindās ar 23 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Niks Kaners-Medlijs, bet 16 punktus guva Serhijs Liščuks.

Jāpiebilst, ka «Himki» galvenais treneris Rims Kurtinaitis par Eiropas kausa ieguvēju kļuva jau otro reizi, jo 2009. gadā viņš turnīrā triumfēja ar Viļņas «Lietuvos Rytas» komandu.

Cīņā par trešo vietu šodien Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Sanktpēterburgas «Spartak» komanda ar 62:71 piekāpās Lietuvas klubam Viļņas «Lietuvos Rytas». Kā zināms, latviešu saspēles vadītājam Eiropas kausa «Final Four» turnīrs gāja secen kuņģa čūlas dēļ.

Atgādinām, ka sestdien pusfinālos «Valencia Basket» ar 80:70 pārspēja «Lietuvos Rytas», bet «Himki» ar 77:73 uzvarēja «Spartak».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu