Baško-Melnbārdes pārstāvētais «Dinamo» neiekļūst Krievijas finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Zaudējumu otrajā Krievijas čempionāta pusfināla spēlē pirmdien piedzīvoja bijušās Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības kapteines Guntas Baško-Melnbārdes pārstāvētā Kurskas «Dinamo» komanda.

Aizvadītajā cīņā «Dinamo» ar rezultātu 64:66 (12:19, 19:19, 17:12, 16:16) savā laukumā piekāpās Vidnojes «Sparta&K» vienībai. Sērijā līdz divām uzvarām Kurskas klubs zaudēja ar 0-2.

Šajā spēlē Baško-Melnbārde laukumā pavadīja 14 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā guva trīs punktus, realizējot vienīgo izpildīto divpunktu metienu un vienu no diviem soda metieniem. Vēl latvietes kontā pa divām rezultatīvām piespēlēm, atlēkušajām bumbām, pārtvertām piespēlēm un kļūdām.

Kurskas «Dinamo» komandā rezultatīvākā ar 18 punktiem bija Jekaterina Ļisina, bet uzvarētājām pa 18 punktiem iekrāja Kendisa Duprī un Simona Ogastus.

Tikmēr turnīra finālu pirmdien sasniedza savainotās latvietes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā pagājušās sezonas valsts spēcīgākā komanda Jekaterinburgas UGMK, kas pusfināla otrajā mačā ar 73:67 (17:16, 22:15, 18:19, 16:17) izbraukumā pārspēja Orenburgas klubu «Nadežda».

Kā ziņots, Jēkabsone-Žogota smagas traumas dēļ šosezon vairs nevarēs spēlēt.

Aizvadītajā mačā UGMK labā 19 punktus guva Sandrīne Grudā, bet Kendisa Pārkere izcēlās ar 17 punktiem. Savukārt zaudētāju rindās pa 13 punktiem iekrāja Anastasija Veremejenko un Ketrīna Duglasa.

Sērijā UGMK uzvarēja ar 2-0.

Kā ziņots, regulārajā čempionātā UGMK izcīnīja pirmo vietu, bet Kurskas «Dinamo» ierindojās trešajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu