Kambala ar 16 punktiem sekmē «Turk Telekom» uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Turcijas basketbola čempionāta spēlē pirmdien ar 16 gūtiem punktiem izcēlās latviešu centra spēlētājs Kaspars Kambala, palīdzot viņa pārstāvētajai Ankaras «Turk Telekom» komandai ar rezultātu 95:87 (14:20, 20:20, 24:17, 23:24) savā laukumā uzvarēt spēcīgo Stambulas «Anadolu Efes» vienību.

Šajā spēlē Kambala laukumā pavadīja 39 minūtes un 22 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks starp abām komandām, kuru laikā realizēja piecus no sešiem izpildītajiem divpunktu metieniem un sešus no astoņiem soda metieniem. Vēl latvietis arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles un nopelnīja trīs piezīmes.

Šī «Turk Telekom» komandai bija pirmā uzvara pēdējās četrās spēlēs.

Savukārt laukumā svētdien neizgāja cits latvietis Ernests Kalve, bet viņa pārstāvētā «Trabzonspor» komanda ar 67:72 (14:22, 28:19, 8:14, 17:17) izbraukumā zaudēja Bandirmas klubam «Kirmizi». Kalve bija savas komandas pieteikumā, bet laukumā neizgāja.

Čempionāta kopvērtējumā «Turk Telekom» komanda ar 12 uzvarām 28 aizvadītajās spēlēs saglabāja devīto vietu, bet «Trabzonspor» basketbolisti ar sešiem panākumiem joprojām ieņem priekšpēdējo, 15.pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu