Pēc trim nedēļām uz saliņas atrod igauni, kurš izlēca no «Tallink» prāmja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Igaunis, kurš no kompānijas «Tallink» prāmja pirms trim nedēļām - 28.martā, netālu no Helsinkiem ielēca ūdenī, pirmdien atrasts dzīvs uz kādas nelielas neapdzīvotas salas.

Kā ziņo Igaunijas mediji, pagājušajā naktī vīrietis nolēmis māt laivai, pievēršot sev uzmanību, un tādā veidā ticis izglābts.

Helsinku policijas pārstāvis Pauli Akerla pastāstījis, ka pēc tam, kad vīrietis ielēcis aukstajā ūdenī, tika informēta policija, taču vīrieša meklēšanas darbi bija nesekmīgi.

Pats vīrietis tagad, pēc izglābšanas, policijai stāstījis, ka uzreiz pēc ielēkšanas nožēlojis izdarīto. Vīrietis aizpeldējis uz tuvāko salu, ielauzies kādā vasaras mājiņā un tur dzīvojis, pārtiekot no kartupeļu čipsiem un krekeriem, kurus tur atrada.

Akerla pieļauj, ka vīrietis uz salas uzmanījies, lai viņu nepamanītu, jo pretējā gadījumā viņš būtu atrasts jau ātrāk.

Vasaras mājiņas īpašnieks pastāstījis, ka vienīgā liecība par vīrieša klātbūtni triju nedēļu garumā, ir uz dīvāna atstāts krekls un atvērta krekeru paciņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu