Trīs piedzērušies jaunieši ar auto traucas 160 km/h ātrumā un ietriecas kokā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ventspils pusē notikusi smaga autoavārija, kurā cietuši trīs jaunieši. Pārgalvīgie vīrieši ar auto traukušies ar 160 kilometru stundā (km/h) lielu ātrumu un ietriekušies kokā.

Laikraksts «Neatkarīgā» trešdien vēstī, ka negadījums noticis uz autoceļa Ventspils-Kuldīga. Automašīna «Volvo V70» traukusies lielā ātrumā, turklāt visi tajā esošie trīs cilvēki bijuši pamatīgā reibumā – cik lielā mērā, to noteiks ekspertīzēs.

Policijā stāsta, ka 22 gadus vecais autovadītājs nespēja novaldīt automašīnas stūri, nobrauca no ceļa, un spēkratu apstādināja tikai koks.

Avīze raksta, ka skats operatīvajiem dienestiem pavērās biedējošs – automašīnas priekšpuse bija pilnīgi sadragāta, bet priekšā sēdošie ar trieciena spēku sasviesti uz blakussēdētāja sēdekļa. Savainotais autovadītājs un vēl smagāk cietušais 28 gadus vecais blakussēdētājs bija iesprostoti dzelžos. Lai viņus dabūtu ārā no auto un varētu nodot mediķu rokās, glābējiem nācās pusstundu pacīnīties ar dzelžu griešanu.

Aizmugurē sēdošajam jaunietim paveicās, viņš ticis sveikā tikai ar izbīli. Tieši viņš policijai atklājis, ka automašīna stūrēta ievērojamā ātrumā – ap 160 km/h.

Policija noskaidrojusi, ka Alsungas jaunieši uz Ventspili braukuši, lai pārdotu automašīnu.

Lieta ir nodota kriminālpolicijai, kas veiks izmeklēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu