Daugaviņš par palikšanu rezervē uzzinājis pusstundu pirms spēles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/Scanpix

Latvijas hokejista Kaspara Daugaviņa tēvs Armands sacījis, ka Kasparam palikšana ārpus sastāva Stenlija kausa izcīņas trešajā mačā bijis negaidīts pavērsiens.

Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā Otavas «Senators» tiekas ar Ņujorkas «Rangers» hokejistiem un sērijā ar 2-1 vadībā atrodas Ņujorkas komanda. Trešajā mačā, kurā Otava zaudēja ar 1-2, otro spēli pēc kārtas laukumā neizgāja Daugaviņš.

Laikrakstam «Telegraf» Armands Daugaviņš saka: «Es sazinājos ar Kasparu, arī viņam šāds trenera lēmums bija negaidīts. Par to, ka Kaspars nedosies laukumā, viņam paziņoja tikai pusstundu pirms spēles sākuma. Kas būs tālāk - grūti pateikt, komanda zaudējusi divas spēles pēc kārtas, bet treneri visu laiku maina sastāvu. Grūti kaut ko prognozēt,» norādīja hokejista tēvs.

Tāpat tēvs apstiprinājis, ka Kaspars ir gatavs pēc izstāšanās no Stenlija kausa izcīņas pievienoties Latvijas izlasei.

«Pagaidām negribas runāt par to, ka Otava varētu zaudēt pirmajā kārtā. Jūtam līdzi un vēlam komandai sekmes. Taču, ja «Senators» zaudēs, viņs, protams, momentāli pievienosies izlasei,» piebilst tēvs, kurš gan saka, ka vienu nedēļu hokejistam nāksies piedalīties dažādos pasākumos, kuros dalību ņems arī pārējie kluba spēlētāji.

Sērijas ceturtā spēle notiks naktī uz ceturtdienu Otavā, bet piektais mačs paredzēts naktī uz svētdienu Ņujorkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu