Zeltiņa pirmo reizi vaigā skatījusi savu mazmeitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Lieldienu brīvdienās aktrise Agnese Zeltiņa (40) uz neilgu laiku no Milānas bija ieradusies Latvijā un izmantojusi šīs dienas, lai satiktu tuviniekus, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Aktrise beidzot vaigā varēja skatīt savu mazmeitu Mīlu Jasmīnu, kurai 5. aprīlī apritējuši 2 mēneši.

Agnese viesojusies savas meitas - Marijas Romijas (19) un viņas mīļotā Inta Jansona (43) dzīvoklī Mežaparkā. Rūpīgi apsargātajā jaunā projekta māju kompleksā mitinās arī Agneses māte Guna, kura pavadīja Zeltiņu pastaigā ar nesen dzimušo Mīlu.

«PDz» vēsta, ka Guna Zeltiņa portālam «novadpētniecība.lv» atklājusi, ka savulaik Agnese daudz palīdzējusi māsas Lauma audzināšanā, jo viņām esot desmit gadu starpība. Kad Zeltiņu ģimenē ienākusi Marija Romija, Agnesei bijuši 20 gadi, un, lai meita varētu piepildīt sapni par aktrises profesiju, Marijas audzināšanā lielu ieguldījumu devusi ne tikai Guna, bet arī Lauma. «Tagad Lauma Agneses meitai Marijai ir tikpat kā otra mamma, arī viņām ir desmit gadu starpība,» portālam norādījusi Guna.

Agneses Zeltiņa otru bērnu Robiju (9) audzina tēva Aleksa Dubasa vecāki.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu