Latviešu aktrise apprecējusies ar Krievijas seriāla zvaigzni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/RIAnovosti

Aktrise, modele, kura studē sinoloģiju LU, Agate Muceniece apprecējusies ar Krievijas aktieri Pavilu Prilučniju, vēsta «Ekspress Gazeta».

Pāris kopā filmējās populārajā jauniešu seriālā «Slēgtā skola».

Izrādās, ka jaunieši apprecējušies jau pirms 8 mēnešiem, bet presei to izdevies uzzināt tikai tagad. Agate un Pāvils līdz šim nenēsāja laulības gredzenus, lai  paturētu slepenībā šo zīmīgo dzīves soli.

Agate, pateicoties seriāla popularitātei, kļuvusi par vietējo zvaigzni un paspējusi gozēties arī pikantos foto vīriešu žurnālu lappusēs.

Savukārt Pāvils var palepoties ar to, ka pirms tam ticies ar slavenās «Krēslas» sāgas amerikāņu aktrisi Nikiju Rīdu, kuru saticis aktiermeistarības kursu turnejas laikā.

Pāvils Agates acīs ieraudzījis to pašu ugunīgo liesmu, kāda mirdzējusi Rīdas acīs un uzreiz iemīlējies. «Paša diezgan aktīvi izrādīja par mani interesi. Bija neiespējami nepadoties šī jaunekļa valdzinājumam,» atzinusi Muceniece.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu