Blakus Āboltiņas dzīvesvietai atrodas neiznīdējama «točka»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Rīgā, Ieroču ielā 6, atrodas kāda neiznīdējama nelegālā alkohola tirdzniecības vieta, kuru jau vairākus gadus nesekmīgi cenšas apkarot policija, ziņo laikraksts «Neatkarīgā».

Šīs «točkas» klientūru un biznesu pastāvīgi filmē kameras, pieskata Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienests, laiku pa laikam apmeklē policija, un tomēr tā darbojas.

Pagājušā gada jūnijā šo vietu triecienuzbrukumā ieņēma specvienība «Alfa». Pirmā stāva logam tika norautas restes, un policija ļergu tirgojošo večuku paņēma ciet ar visu mantu. Paraugoperācija pat tika filmēta. Taču rudenī operāciju nācies atkārtot, jo tirdzniecība, kā večuks to jau bija solījis, turpinājās. Un arī tagad Ieroču ielā viss pa vecam. Par to pārliecinājās laikraksts. Pārdesmit minūšu laikā točku apmeklēja trīs klienti.

Turpat blakus atrodas nams, kurā mīt Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. Taču pat sistemātiskā drošības dienestu klātbūtne točkas saimniekam un viņa piegādātājiem nav nekāds drauds.

Aizturēt «točkas» saimnieku nevarot, jo trūkst pierādījumu. Pārdots tiek tikai labi pazīstamiem klientiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu