Sāksies gadskārtējā izstāde «Dārzs. Flora»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifonova/Leta

Ķīpsalas izstāžu hallē no šodienas līdz 22.aprīlim notiks izstāde «Dārzs. Flora 2012», kurā interesenti varēs aplūkot un iegādāties stādus, siltumnīcas, instrumentus, tehniku un dārza mēbeles, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» mediju koordinatore Inese Libere.

Izstādē varēs iegādāties puķu un dārzeņu sēklas, ogulāju, košumkrūmu un koku stādus, dārza mēbeles un mājiņas, lapenes, nojumes, pergolas, šūpuļkrēslus, baseinus, kā arī dārza ainavu elementus, dekoratīvos akmeņus, bruģi un citu produkciju un pakalpojumus.

Izstādes piedāvājumā būs arī dārza tehnika un inventārs, augsnes uzlabotāji, augu aizsardzības līdzekļi. Izstādē būs arī plašs siltumnīcu piedāvājums - sākot no mazām un viegli pārvietojamām, beidzot ar lielām siltumnīcām. Dārza darbiem noderēs arī dažādu tehnoloģiju zāles pļāvēji, dārza traktori, trimmeri un dzīvžogu šķēres.

Plašā klāstā būs pārstāvēta arī meža un dārza tehnika - motorzāģi, krūmgrieži, cirvji, lāpstas, grābekļi, dārza šķēres un cits dārza inventārs, kas atvieglos dārza darbus.

Domājot par dārza labiekārtošanu, izstādes apmeklētāji varēs izvēlēties dārza mēbeles un mājiņas, lapenes, nojumes, pergolas, šūpuļkrēslus, baseinus, kā arī dārza ainavu elementus, dekoratīvos akmeņus, bruģi un citu produkciju un pakalpojumus.

Ķīpsalā vienlaikus notiks arī izstāde «Mežs un koks 2012», kur apmeklētāji varēs novērtēt mežizstrādes tehnikas piedāvājumu, saņemt noderīgus risinājumus saimniecībai un aplūkot lauksaimniecības tehniku, savukārt izstādē «Medības 2012» - noskaidrot un iegādāties visu nepieciešamo, lai sagatavotos jaunajai medību sezonai.

Izstādes darba laiks: šodien no plkst.12 līdz 18, 20.aprīlī un 21.aprīlī - no plkst.10 līdz 18, bet 22.aprīlī - no plkst.10 līdz 16.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu