Rauls vasarā pametīs «Schalke 04» komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spāņu futbola zvaigzne Rauls vasarā pametīs Vācijas bundeslīgas komandu Gelzenkirhenes «Schalke 04» un kļūs par brīvo aģentu, apstiprinājis klubs.

Klubs un 34 gadus vecais uzbrucējs nav spējuši vienoties par esošā līguma pagarināšanu, bet oficiāli par Raula aiziešanu kluba vadība paziņos īpaši sarīkotā preses konferencē.

Pēdējo mēnešu laikā «Schalke 04» vadība vairākas reizes tikās ar Raulu un viņa aģentu Hinesu Karvahalu, tomēr abas puses nespēja vienoties par līguma nosacījumiem. Rauls vēlējies noslēgt jaunu līgumu uz diviem gadiem, kamēr «Schalke 04» pieredzējušajam uzbrucējam piedāvāja līgumu uz vienu sezonu.

Šosezon aizvadītajās 30 bundeslīgas spēlēs Rauls izcēlies ar 14 precīziem sitieniem. Aizvadītajā sezonā Rauls «Schalke 04» komandas sastāvā 34 bundeslīgas spēlēs guva 13 vārtus, bet desmit UEFA Čempionu līgas turnīra spēlēs viņš izcēlās ar pieciem precīziem sitieniem.

Jau vēstīts, ka Rauls iepriekš visu profesionālo karjeru kopš 1994. gada bija aizvadījis tikai Spānijas komandas Madrides «Real» rindās, nospēlējot 740 spēles un gūstot 323 vārtus. Tāpat Rauls aizvadījis 102 spēles Spānijas valstsvienībā, kuras rindās gan nav devies laukumā jau kopš 2006. gada septembra.

Bundeslīgas kopvērtējumā «Schalke 04» komanda ar 57 punktiem 31 mačā šobrīd ieņem trešo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu