Stāsti par mīlestību

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Mīlas veltes» - jauns romāns izdevniecībā «Kontinents». Tulkojusi Dina Kārkliņa, vāks – Artūrs Zariņš.

Divas spožas «New York Times» bestselleru autores Džūda Devero un Džūdita Maknota šajā brīnišķīgajā stāstu krājumā izstaro mīlestības burvību. Patiesi žilbinoši stāsti, ko laiku pa laikam atkal var atklāt kā dārgumu.

DŽŪDA DEVERO
Stāstā «Tikai ziņkāres dēļ», kuru izdevums «Philadelphia Enquirer» nosaucis par vienu no Devero vislabākajiem darbiem, jauna atraitne atklāj, ka brīnumi patiešām notiek visnegaidītākajos brīžos.

Stāsta «Pārmaiņas» darbība norisinās mūsdienās, un tas ir aizkustinošs vēstījums par atjautīgu divpadsmitgadīgu zēnu, kurš meklē līgavaini savai sirsnīgajai, bet nepraktiskajai mātei.

DŽŪDITA MAKNOTA
Autore aizved lasītāju uz pavaldonības laika Londonu, stāstā «Brīnumi» aizraujoši vēstot par dzīves apnikušu lordu un kādu nedzirdētu piedāvājumu.

Romānā «Dubultattēls» apņēmīga, jauna sieviete ierodas vientulīga magnāta īpašumā, lai fotografētu greznas kāzas, un viņai nejauši izdodas uzminēt kāda vīrieša sirds noslēpumus. 


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu