Pērc pasaulslavenu zīmolu modes preces par pievilcīgām cenām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Līdz šim pasaulē iemīļotus un modes žurnālu stila lapās redzamus modes zīmolus varēja iegādāties vai nu par jaunu kolekciju cenām zīmolu veikalos vai arī ar atlaidēm outletos ārvalstīs. 16.aprīlī Latvijā ienāca starptautisks un daudzās Eiropas valstīs iecienīts modes preču interneta veikals, kas piedāvās ļoti plašu jaunāko kolekciju sortimentu, tekošās sezonas modes preces ar ievērojamām atlaidēm, iepriekšējo sezonu kolekciju izpārdošanu outlet sadaļā, kā arī reģistrētajiem lietotājiem iekļūt ekskluzīvajā Stilago klubā, lai iegūtu slavenu zīmolu preces ar vismaz 70% atlaidēm. Tas ir stilago.lv, portālu «Apollo» informēja Gunda Sproge, «Studio Moderna Fashion Group s.r.o.» projekta vadītāja Latvijā.

Tūkstoši slavenu modes zīmolu preces - Hugo Boss, Rocco Barocco, Ferre, Calvin Klein, Roberto Cavalli, Guess, D&G, Bogner, Tommy Hilfiger, Miss Sixty, Diesel, Desiqual, arī Next, Nike, Adidas un daudzi citi zīmoli - tiks piedāvāti sākot no apģērba, apaviem, aksesuāriem, līdz pat kosmētikas produktiem gan sievietēm, gan vīriešiem.

Tāpat www.stilago.lv Latvijas sabiedrību iepazīstinās ar līdz šim mazāk zināmiem, bet ļoti kvalitatīviem Itālijas, Francijas, Spānijas un Vācijas zīmoliem, piemēram, Pepe Jeans London, Desigual, Mango, Paco Rabbane, Lacoste, Pierre Cardin, Cacharel, Birkenstock, Hugo Boss, Tom Tailor, Heine.

www.stilago.lv konceptu veido 3 galvenās sadaļas. Stilago Modes sadaļa, kas piedāvās tekošās jaunākās zīmolu kolekcijas ar atlaidēm. Otra sadaļa - Stilago Outlet, kas piedāvās esošās un aizvadītās sezonas modes preces ar ievērojamās atlaidēm. Šāda veida Outlet koncepts - tik kvalitatīvu zīmolu preces ar tik ievērojamām atlaidēm - Latvijā nav bijis līdz šim pieejams.

Un galvenais www.stilago.lv trumpis ir ekskluzīvs Stilago klubs, kas nodrošinās reģistrētajiem lietotājiem īpašus piedāvājumus, kas tiks izsūtīti epasta formātā katru rītu. Šie piedāvājumi būs par īpaši pazeminātām cenām un būs pieejami tikai dažas dienas.

Pirmie 1000 reģistrētie lietotāji tiks pie dāvanu kupona Ls 5 vērtībā.

Jāpiebilst, ka www.stilago.lv citu interneta veikalu konkurencē izceļas ar īpašu norēķinu sistēmu - par iegādātajām precēm var norēķināties piegādes brīdī skaidrā naudā nacionālajā valūtā. Latvijā varēs norēķināties latos. Šādu norēķinu veidu ļoti iecienījuši www.stilago.lv klienti Krievijā, Lietuvā, Rumānijā un citās valstīs.

Īpaši būtisks priekšrocība ir Zvanu centra pieejamība latviešu valodā. Www.stilago.lv nodrošinās iespēju ikvienam klientam sazināties ar interneta veikala pārstāvjiem latviešu valodā, gan vienojoties par piegādes laikiem, gan arī nepieciešamības gadījumā par preču atgriešanas iespējām.

Līdz šim www.stilago.lv veiksmīgi darbojies Slovākijā, Slovēnijā, Čehijā, Polijā, Grieķijā, Ukrainā, Rumānijā, Krievijā un Lietuvā. Nākamais solis ir plānots darbību attīstīt arī Igaunijā un Somijā.

Interneta veikals www.stilago.lv ietilpst Studio Moderna Fashion group, kas ir mātes uzņēmuma Studio Moderna modes nozare. Studio Moderna līdz šim Baltijas tirgū vairāk zināja pēc TopShop TV aktivitātēm, kas ir pie mums ir populāras jau vairāk nekā 9 gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu