Pirmajā spēlē pret Krieviju minimāls zaudējums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

«Euro Hockey Challenge» turnīra ietvaros šovakar Latvijas valstsvienības hokejisti «Arēnā Rīga» ar 1:2 zaudēja Krievijas izlasei.

Latvija un Krievija 1:2 (1:1, 0:1, 0:0).
Bērziņš (Meija, Sotnieks, 8, vair.); Ketovs (Makarovs, 2), Tereščenko (Zaripovs, Žerdevs, 28, vair.).
Vārtsargi: Masaļskis (22/20) - Baruļins (22/21).
Soda minūtes: 6-12.
Skatītāji: 6 756.

Fotogalerija

Spēli aktīvāk sāka krievi un jau 68. sekundē Edgaru Masaļski ar ļoti spēcīgu un precīzu metienu pārsteidza Jevgeņijs Ketovs - 0:1. Arī nākamajās minūtēs vairāk uzbruka viesi, taču pēc tam spēle izlīdzinājās, bet 8. minūtē Latvijas komanda realizēja skaitlisko vairākumu, kad pēc Kristapa Sotnieka metiena ripa vārtu priekšā trāpīja pa plecu Armandam Bērziņam un ielidoja vārtos - 1:1. Trešdaļas otrajā pusē abām komandām bija iespēja spēlēt vairākumā, bet vienādos sastāvos laukumā ritēja līdzīga cīņa un rezultāts nemainījās.

Otro trešdaļu Krievijas hokejisti uzsāka ļoti apņēmīgi un pēc Kobas Jasa noraidījuma perioda 8. minūtē ar precīzu metienu izcēlās Aleksejs Tereščenko - 1:2. Perioda otrajā pusē iespējas gūt vārtus radās arī mājiniekiem, kuri divas minūtes spēlēja vairākumā, tomēr Konstantīns Baruļins netika pārspēts.

Trešajā periodā teicama iespēja izcelties bija Miķelim Rēdliham, taču precīzi nospēlēja Baruļins, bet pēc Krievijas hokejistu uzbrukumiem pāris epizodēs mājiniekus glāba Masaļskis. Trešdaļas otrajā pusē Latvijas komandas divreiz ieguva tiesības uz vairākumu, taču vārtus gūt neizdevās. Pēdējā minūtē Masaļski nomainīja laukuma spēlētājs, taču panākt izlīdzinājumu neizdevās.

Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti Kristaps Sotnieks (Latvija) un Konstantīns Baruļins (Krievija).

Sestdien, plkst. 17.00 Latvijas un Krievijas izlašu hokejisti «Arēnā Rīga» uzsāks vēl vienu savstarpējo spēli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu