Šokolādes kūka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Nepieciešams:

120 g tumšās šokolādes
120 g sviesta
70 g  pūdercukura
50 g miltu
2 olas

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru. Sviestu un šokolādi izkausē ūdens peldē, pielej olām, tad pieliek miltus. Mazos keramikas cepamtraukus (porciju) iesmērē ar sviestu. Ja nav porciju trauki, var izmantot krūzītes. Mīklu lej trauciņos, no šī daudzuma iznāks četras porcijas. Trauciņus 200 grādu temperatūrā cep 10 minūtes, ja vēlaties vairāk izceptu, tad 15 minūtes. Šī šokolādes kūka vidū ir ļoti mīksta, ja cepsiet ilgāk, tā būs sausāka. Pasniedz karstu ar vaniļas saldējumu, putukrējumu vai augļiem. Var pasniegt arī aukstu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu