Dabas vakars «Ieskaties dabā!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

26. aprīlī plkst. 18:00 Latvijas Dabas muzejā notiks dabas vakars «Ieskaties dabā!». Šoreiz muzeja speciālisti aicinās apmeklētājus ieklausīties, kā vērot putnus, nenodarot tiem pāri, un atklās, cik daudz un kādi eksemplāri atrodami Dabas muzeja putnu krājumā un kā tie nonākuši muzejā.

Muzeja ornitologs Dmitrijs Boiko vakara apmeklētājiem stāstīs par putnu vērošanas principiem, sniegs padomos un analizēs arī izplatītākās nepieredzējušu vērotāju kļūdas.

Apmeklētājiem būs iespēja ielūkoties arī pašā muzeja sirdī – krājumā. Speciālisti stāstīs par to, kā eksponāti nonāk muzejā un kādi nostāsti tos apvij. Ikviens varēs pārliecināties par to, kādus principus muzejs ievēro, papildinot krājumu.

Vakara gaitā ikviens apmeklētājs ir laipni aicināts muzeja speciālistiem uzdot jautājumus un iesaistīties diskusijā.

Vēl līdz 5. maijam ikviens var iesūtīt atbildes uz mājas lapas www.dabasmuzejs.gov.lv aktualitāšu sadaļā atrodamajiem jautājumiem par putniem. Atbildes uz jautājumiem meklējamas «Viens gads muzeja krājumā» arhīvā. Pareizi atbildot uz «Viens gads muzeja krājumā» aprīļa mēneša jautājumiem un nosūtot tās uz e-pastu info@ldm.gov.lv  ir iespēja iegūt ekskluzīvu balvu – ekskursiju pa Latvijas Dabas muzeja krājuma glabātavām. Akcija turpinās līdz 2012. gada decembra beigām.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu