Maiks Taisons pavedinājis cietuma darbinieci un viņa palikusi stāvoklī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Leģendārais amerikāņu smagā svara bokseris Maiks Taisons pastāstījis, ka savulaik pavedinājis kāda cietuma darbinieci, kas no viņa palikusi stāvoklī. 

«Neesmu stāstījis par to, kā no manis stāvoklī palika cietuma darbiniece. Jā, cietumā tādas lietas notiek,» Taisonu citē ESPN. «Taču bērns nepiedzima.» Tiesa, netiek ziņots, kurā tieši Taisona dzīves posmā notika minētais incidents. 

Šobrīd 45 gadus vecais Taisons joprojām ir visu laiku jaunākais bokseris, kurš ieguvis čempiona titulu Pasaules Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa asociācijas (WBA) un Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) versijās. Savu pirmo titulu (WBC versijā) Taisons 1986.gadā izcīnīja vien 20 gadu četru mēnešu un 22 dienu vecumā, gadu vēlāk tiekot arī pie WBA un IBF versiju čempiona jostām un kļūstot par pirmo bokseri, kurš uzvarējis visās trijās prestižākajās smagā svara boksa versijās. 

Boksera karjeru Taisons, kurš vairākas reizes ir apsūdzēts narkotiku glabāšanā un lietošanā, beidza 2005.gada jūnijā. 

Karjeras laikā Taisons aizvadīja 58 cīņas, izcīnot 50 uzvaras, no kurām 44 viņš uzvarēja ar nokautu. 

Paralēli cīņām boksa ringā Taisons trīs reizes pabija cietumā. 1992.gadā viņu atzina par vainīgu izvarošanā un leģendārajam bokserim aiz restēm nācās pavadīt trīs gadus. 1999.gadā Taisons par uzbrukumu diviem cilvēkiem pēc ceļu satiksmes negadījuma cietumā pavadīja deviņus mēnešus, bet 2007.gadā viņš atgriezās aiz restēm tikai uz diennakti par kokaīna glabāšanu un automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. 

Taisons bijis precējies trīs reizes, un viņam ir astoņi bērni no dažādām sievietēm. 

Daiļa dzimuma pārstāves vairākas reizes no Taisona ir pieprasījušas miljoniem dolāru lielas kompensācijas par seksuālu uzmākšanos, taču reizēm šādas apsūdzības bijušas pilnīgi nepamatotas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu