Latvijas hokejisti nosargā uzvaru pār Krieviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

«Euro Hockey Challenge» turnīra spēlē šovakar Latvijas valstsvienība «Arēnā Rīga» ar 1:0 uzvarēja Krievijas izlasi.

Latvija un Krievija 1:0 (1:0, 0:0, 0:0).
Meija (Bukarts, 11).
Vārtsargi: Masaļskis (21/21) - Baruļins (15/14).
Soda minūtes: 4-6.
Skatītāji: 5 141

Spēle iesākās līdzīgā cīņā, bet pirmās trešdaļas vidū krievi nopelnīja divus noraidījumus, kas ļāva Latvijas izlasei vairāk nekā minūti spēlēt piecatā pret trim. Lai gan vairākumu realizēt neizdevās, brīdi pēc tam Gints Meija deva piespēli uz vārtu priekšu, bet ripa trāpīja pa slidu Denisam Deņisovam un ieslīdēja Konstantīna Baruļina vārtos - 1:0. Perioda izskaņā noraidījumu nopelnīja Krišjānis Rēdlihs, tomēr mājinieki divas minūtes mazākumā izturēja.

Otro trešdaļu tāpat kā vakardienas spēlē krievi sāka aktīvi, tomēr pāris labās izdevības neitralizēja Edgars Masaļskis. Latvijas izlases hokejisti kļuva aktīvāki perioda otrajā daļā, kad dažu minūšu laikā izveidoja vairākus labus momentus, no kuriem reālākā iespēja bija Oskaram Cibuļskim. Tomēr kopumā arī otrajās 20 minūtēs abām komandām nebija daudz iespēju izcelties.

Arī trešajā periodā daudz vārtu gūšanas izdevību neradās. Lai gan Krievijas hokejisti centās atspēlēties un uzbruka vairāk, tomēr arī Latvijas komanda atbildēja ar pāris labiem momentiem. Mača beigās Krievijas izlasē Baruļina vietā laukumā devās papildus uzbrucējs, tomēr arī tas nelīdzēja pārspēt Masaļski.

Par labākajiem spēlētājiem šajā mačā tika atzīti Edgars Masaļskis (Latvija) un Jevgeņijs Kuzņecovs (Krievija).

Atgādinām, ka piektdien abu komandu pirmajā spēlē Latvijas izlase piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta, kas sāksies 4. maijā, Latvijas hokejisti aizvadīs 30. aprīlī un 1. maijā, kad Rīgā spēkosies ar Francijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu