Rudņeva vārtu guvums nodrošina «Lech» uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Polijas čempionāta mačā šodien vārtus guva Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, palīdzot viņa pārstāvētajai Poznaņas «Lech» komandai ar 1:0 (1:0) izbraukumā pieveikt Varšavas «Legia».

Rudņevs ar precīzu sitienu izcēlās spēles 25. minūtē, bet sešas minūtes pirms gūtajiem vārtiem viņš izpelnījās brīdinājumu.

Šosezon aizvadītajās 27 Polijas čempionāta spēlēs Rudņevs guvis 21 vārtus, kas viņam atvēl pārliecinošu pirmo vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Polijas čempionāta kopvērtējumā «Lech» ar 45 punktiem 27 spēlēs šobrīd ieņem ceturto vietu, bet trešajā vietā esošajai Vroclavas «Šlask» ir par punktu vairāk. Sezonas izskaņā trešās vietas īpašniece kā pēdējā nodrošinās vietu UEFA Eiropas līgas turnīrā.

Tikmēr Jurija Žigajeva pārstāvētā Lodzas «Widzew» komanda ar 35 punktiem 27 spēlēs pašlaik ieņem devīto vietu, bet pārējo Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas atrodas kopvērtējuma lejasgalā - Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas «Lechia» ar 24 punktiem atrodas 14. pozīcijā, bet Krakovas «Cracovia» komanda, kurā spēlē Aleksejs Višņakovs, izcīnījusi 21 punktu, kas dod pēdējo, 16. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu