Fetelam pirmā uzvara sezonā, lielisks sniegums «Lotus» komandai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēdējo divu gadu F-1 pasaules čempions Sebastjans Fetels no «Red Bull» komandas šodien izcīnīja uzvaru Bahreinas «Grand Prix» izcīņā un kopvērtējumā pakāpās uz pirmo vietu.

Otrajā vietā ierindojās Kimi Raikonens («Lotus»), kurš sacīkstes sāka no 11. vietas, bet uz pjedestāla trešā pakāpiena stājās viņa komandas biedrs Romēns Grožāns.

Ceturto vietu izcīnīja Marks Vēbers, piekto - Niko Rosbergs, sestais bija Pols di Resta, septītajā vietā ierindojās Fernando Alonso, bet astotnieku noslēdza Lūiss Hamiltons.

Vēl pirmajā desmitniekā finišēja Felipe Masa un Mihaels Šūmahers.

Kopvērtējumā pēc četriem posmiem līderis ar 53 punktiem ir Fetels, viņam seko Hamiltons, kuram 49 punkti, trešajā vietā ar 48 punktiem atrodas Vēbers, ceturto un piekto vietu ar 43 punktiem ieņem Batons un Alonso. 

Savukārt Konstruktoru kausā līderpozīciju ar 101 punktu saglabāja «McLaren-Mercedes» vienība, kurai vairs tikai deviņus punktus zaudē «Red Bull». Uz trešo vietu ar 57 punktiem pakāpās «Lotus», kurai ar 45 punktiem seko «Ferrari».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu