Naktī vietām gaidāma bieza migla un lietusgāzes

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdienas vakarā un naktī uz pirmdienu daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām lietusgāzes. Daudzviet veidosies migla, vietām būs bieza migla.

Pirmdien Vidzemē daudzviet vēl līs, bet vakarā, sākot no valsts dienvidrietumiem, gaidāms lietus, vietām lietusgāzes. Uzspīdēs saule, piekrastē iespējama migla.

Pārsvarā pūtīs lēns mainīga virziena vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +4..+9 grādiem. Dienā temperatūra pakāpsies līdz +13..+17 grādiem, nedaudz vēsāks būs zem lietus mākoņiem Vidzemes ziemeļrietumos, savukārt vietām piekrastē nekļūs siltāks par +7 grādiem.

Rīgā naktī iespējams lietus un migla. Dominēs neliels ziemeļrietumu vējš. Naktī gaiss atdzisīs līdz +7 grādiem; dienā, parādoties saulei, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +14 grādiem, bet līča piekrastē gaidāmi +9 grādi.

Svētdien stiprākās lietusgāzes, kā arī šā pavasara spēcīgākie pērkona negaisi un krusa skāra Kurzemes centrālo un austrumu daļu, liecina meteoroloģiskā informācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu