Laša plācenīši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

300 g laša
1 ola
3 ēdamkarotes rīvmaizes
1 ēdamakrote skāba krējuma
sāls
pipari
dilles

Pagatavošana:

Lasi (vai citu zivi) sagriež mazos gabaliņos. Zivij pievieno olu, rīvmaizi, sāli, piparus, smalki sagrieztas dilles un skābo krējumu. Masu ar karoti liek sakarsētā eļļā, cep zeltaini brūnus plācenīšus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu