Jau otro gadu «Rally Talsi» būs «Neste Oil» ātrumposms

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Ar «Rally Talsi» tradicionāli tiek iesākta Latvijas autorallija čempionāta vasaras sezona un otro gadu pēc kārtas «Neste Latvija» atbalstīs «Rally Talsi 2012», izaicinot braucējus «Neste Oil» ātrumposmā, kas ir tramplīniem bagātākais ātrumposms Talsu rallijā.

«Jau vairāk nekā desmit gadus Neste Oil atbalsta ātrāko un sarežģītāko Pasaules čempionāta rallijā posmu uz grants ceļiem – Neste Oil Rally Finland. Arī Latvijā ir attīstījusies kvalitatīva rallija kultūra un jau otro gadu pēc kārtas mēs atbalstīsim šīs nozīmīgās sacensības, nodrošinot dalībniekus un apmeklētājus ar aizraujošiem ātrumposmiem. «Rally Talsi 2012» Neste Oil ātrumposmā ceram ieraudzīt tālus un skaistus lēcienus,» stāsta Artu Airiainens, SIA «Neste Latvija» ģenerāldirektors.

«Rally Talsi» jau ceturto gadu pēc kārtas ir zināms arī kā Čempionu rallijs. Tajā vienuviet sacentīsies seši rallija čempioni no piecām dažādām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Norvēģijas. Kā ierasts, rallija ātrumposmu kopējā distance būs nedaudz virs 100km, no tiem gandrīz 90% būs ātrumposmi ar grants segumu. Šogad ātrumposmu sarakstā plānots ieviest dažādus jaunumus un pārsteigumus, kas sacensības padarīs vēl aizraujošākas gan braucējiem, gan skatītājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu