Šonedēļ gaidāmi pat stipri nokrišņi; brīvdienās gaiss iesils līdz +21 grādam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Nedēļas pirmajās dienās daudzviet ik pa laikam līs, taču laiks būs visnotaļ silts. Savukārt nedēļas nogalē gaisa temperatūra dažviet var pārsniegt +21 grāda atzīmi.

Latvijas sinoptiķi informē, ka šonedēļ Latvijā laika apstākļus noteiks ciklonu darbība, tādēļ gaidāmi nepastāvīgi laika apstākļi. Debesis klās mākoņi, tomēr brīžiem starp tiem uzspīdēs arī saule. Gaidāms lietus, bet naktī uz otrdien vietām iespējams arī stiprs lietus.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka naktī uz otrdienu gaidāms ilgstošs lietus. Vietām, galvenokārt centrālajos rajonos, nokrišņu daudzums sasniegs 15 milimetrus.

Gaisa temperatūra gan nakts, gan dienā laikā pakāpeniski paaugstināsies. Ja nedēļas sākumā naktīs gaisa temperatūra pazeminās līdz  +2…+7 grādiem, tad nedēļas beigās minimālās gaisa temperatūras gaidāmas +6…+12 grādu robežās.

Atsevišķas naktīs un rīta stundās veidosies bieza migla.

Pašreizējās sinoptiķu prognozes liecina, ka nedēļas sākumā dienas laikā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +12…+17 grādiem, bet nedēļas nogalē maksimālā gaisa temperatūra sasniegs +16…+21 grādu atzīmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu