Čempionu līgas finālā spēlēs «Bayern» pret «Chelsea»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas finālā 19. maijā «Fussball Arena» stadionā Minhenē tiksies vietējā «Bayern» komanda un Londonas «Chelsea» futbolisti.

Trešdienas vakarā otrā pusfināla pāra atbildes spēlē Madrides «Real» savā laukumā revanšējās Minhenes «Bayern» komandai ar 2:1, divu spēļu summā panākot neizšķirtu 3:3, bet dramatiskā pēcspēles sitienu sērijā pārāki izrādījās «Bayern» futbolisti.

Jau mača 5. minūtē par spēli ar roku savā soda laukumā dzelteno kartīti saņēma «Bayern» pussargs Davids Alaba, bet Krištianu Ronaldu no 11 metru soda sitiena atzīmes sita nekļūdīgi - 1:0. Pagāja tikai astoņas minūtes un pēc Mesuta Ezila piespēles Ronaldu otro reizi pārspēja Manuelu Noieru, panākot jau 2:0. Tomēr 27. minūtē pēc «Real» portugāļu aizsarga Pepe pārkāpuma pret Mario Gomesu 11 metru soda sitienu realizēja Arjēns Robens - 2:1.

Pirmā puslaika rezultāts nozīmēja, ka divu spēļu summā nevienai no komandām nav priekšrocību, bet otrais puslaiks aizritēja pat ar nelielu viesu pārsvaru. ko gan neizdevās pārvērst vārtu guvumā.

Uzvarētāja noskaidrošanai nepietika arī ar papildlaiku, tādejādi Čempionu līgas finālists kļuva zināms pēc 11 metru sitienu sērijas, kurā ar 3:1 uzvarēja «Bayern». Uzvarētājiem precīzi sita Alaba, Gomess un Baštiāns Švainštaigers, bet «Real» komandai - Čabi Alonso. Minhenes kluba vārtsargs Noiers atvairīja Ronaldu un Kaka «pendeles», bet Serhio Ramoss trieca bumbu pāri vārtiem, tikmēr Ikers Kasiljass atvairīja Tonija Krosa un Filipa Lāma 11 metru sitienus.

Atgādinām, ka otrdienas vakarā kā pirmie Čempionu līgas finālam kvalificējās Londonas «Chelsea», kas viesos cīnījās neizšķirti 2:2 ar «FC Barcelona», divu maču summā uzvarot ar 3:2.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu