Topošām māmiņām par ūdens procedūrām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: freephoto.com

26. aprīlī no plkst.11.00 līdz 13.00, tirdzniecības centrā Domina Shopping notiks bezmaksas seminārs topošajām un esošajām māmiņām Gaidību 4dienas. To ietvaros skvērā pie Vairāk Saules sievietēm būs iespēja tikties ar nozares speciālistiem, kuri stāstīs par būtiskiem jautājumiem mazuļa gaidīšanas laikā un pēc tā – ūdens dziedniecības procedūrām grūtniecības un pēcdzemdību periodā, par bērnu vārdu izvēli, kā arī dzirdes pārbaudes iespējām mazuļiem. Turklāt ikvienai semināra apmeklētājai būs iespēja noskaidrot, kas ir dūla un kā vislabāk sagatavoties brīdim, kad pāriem pievienojas trešais.

Ūdens dziednieciskās īpašības ir atklātas jau pirms vairākiem gadu tūkstošiem, tomēr mūsdienās nereti tiek aizmirsts par iespējām, ko šī procedūra sniedz. Par ūdens procedūru nozīmi pēcdzemdību periodā Gaidību 4dienas ietvaros pastāstīs Veselības centra 4 filiāles Wellslim centra vadītāja, ķermeņa estētikas speciāliste Linda Bāliņa.

Savukārt par ūdens aerobikas ietekmi grūtniecības laikā un gatavojoties dzemdībām padomos un pieredzē dalīsies ūdens aerobikas trenere Gunta Meldere.

Gadsimtiem ilgi sievietes ir dzemdējušas mājās, un tikai pagājušajā gadsimtā par dabisko dzemdību vidi kļuva slimnīcas. Mūsdienās attieksme pret mājas dzemdībām ir ļoti pretrunīga gan no mediķu, gan grūtnieču puses. Lai topošās māmiņas uzzinātu vairāk par dūlas nozīmi dzemdību laikā, tās sniegto atbalstu topošajai māmiņai, savā pieredzē dalīsies dūla un divu bērnu māmiņa Katrīna Puriņa.

Gadās, ka pēc atgriešanās no Dzemdību nama, vecāki steidz uz dzimtsarakstu nodaļu ar lūgumu mainīt bērnam vārdu, ko paši tikko kā izvēlējušies – par bērna vārdu izvēles nozīmīgumu Gaidību 4 dienas laikā pastāstīs Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijas Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Inese Bumbiere – Kaže un nodaļas vadītājas vietniece Irēna Dīķe.
Turklāt Domina Shopping organizētajā Gaidību 4dienas seminārā eksperti pievērsīsies arī pāru attiecībām un psiholoģe Kristīne Balode stāstīs par to, kas notiek ar attiecībām, kad tajās ienāk bērniņš, kā nepazaudēt vienam otru un iemācīties būt kopā trijatā.

Semināra nobeigumā apmeklētājām būs iespēja Veselības centra 4 otolaringoloģei Ilzei Sokolovai uzdot jautājumus par izplatītākajām ausu, kaklu un deguna saslimšanām mazuļiem, kā arī noskaidrot par dzirdes subjektīvās un objektīvās pārbaudes iespējām bērniem.

Kā ierasts, pasākuma dienā līdz plkst.16.00 visas Gaidību 4dienas karšu īpašnieces t/c Domina Shopping varēs iegādāties grūtnieču, zīdaiņu un bērnu preces ar īpašām atlaidēm, kā arī izmantot speciālos piedāvājumus dažādos veikalos, lai iegādātos apģērbu, apavus, kosmētikas un skaistumkopšanas līdzekļus arī sevis palutināšanai. Gaidību 4dienas kartes iespējams iegūt bez maksas, reģistrējoties semināra norises vietā.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu