Megana Foksa gaida bērnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu aktrise Megana Foksa gaida pirmo bērnu no vīra Braiena Ostina Grīna, kas vislabāk pazīstams ar Deivida Silvera lomu deviņdesmito gadu seriālā «Beverly Hills, 90210» («Beverlihilza»), slavenību ziņu portālam «E! Online» atklāja anonīms avots.

Baumas par Holivudas sekssimbola grūtniecību parādījās pagājušajā mēnesī, taču Foksa atteicās tās komentēt. Taču aktrise neslēpj, ka vēlas bērnus. «Es gribu vismaz divus, varbūt trīs bērnus. Vienmēr esmu bijusi mātišķa,» viņa atklāja sieviešu žurnālam «Cosmopolitan».

Tas būs Foksas pirmais bērns, turpretī Grīnam jau ir desmit gadus vecs dēls no attiecībām ar «Beverlihilzas» ekrāna partneri Vanesu Mārsilu, kura seriālā tēloja Džīnu Kinseidu.

Pirmās ziņas par Foksas grūtniecību marta beigās parādījās slavenību tenku žurnālā «Star». «Viņi to tikko uzzināja un ir neiedomājami laimīgi. Megana ir lieliska pamāte, un Braiens zina, ka viņa būs arī laba mamma,» žurnālam sacīja kāds pārim tuvs avots.

Foksa un Grīns iepazinās 2004.gadā komēdijseriāla «Hope and Faith» uzņemšanas laukumā. 2010.gada jūnijā pāris apprecējās Havaju salās.

«Es jūtos tā, it kā būtu kopā ar savu labāko draugu,» Foksa raksturo attiecības ar vīru intervijā mūzikas kanālam MTV. «Mēs esam kopā jau tik ilgi, ka tas šķiet dabiski un ērti.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu