Toms Džonss aicināja Elvisu Presliju atturēties no narkotikām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Velsiešu dziedātājs Toms Džonss centies atrunāt rokenrola karali Elvisu Presliju no narkotiku lietošanas.

Preslijs, kurš nomira 1977.gadā tikai 42 gadu vecumā, sadraudzējās ar Džonsu Lasvegasas luksusa viesnīcā «Cēzara pils», kur mūziķi uzstājās 60. un 70.gados.

Džonss atceras, ka viņi pārrunājuši slavas ēnas puses, tostarp arī narkotiku lietošanu. Hita «Delilah» izpildītājs to kategoriski noliedzis un aicinājis draugu atteikties no bīstamā paraduma.

«Viņš lika man padomāt,» viņš sacīja. «Es neiedomājos, ka viņš to dara. Viņš man jautāja, kā es sadzīvoju ar slavu. Atbildēju, ka izbaudu to. Taču tad viņš jautāja, kādas narkotikas es lietoju, lai varētu to izbaudīt. Es teicu, ka tās nelietoju un domāju, ka tas man nāk par labu.»

Kaut arī slavenību apmeklētajās ballītēs narkotikas nav nekas neparasts, Džonss apgalvo, ka nekad nav izjutis kārdinājumu tās lietot.

«Mani tas nekad nav interesējis,» viņš teica. «Piemēram, kokaīns. Aizejot uz ballīti un redzot milzīgu kalnu uz galda, sasodīts, tas mani ne mazākajā mērā nevilina.»

«Man patīk restorāni un bāri. Man patīk stāvēt pie bāra letes ar draugiem. Narkotikas nesniedz šādu sabiedriskumu. Man joprojām patīk kārtīga pinte britu alus,» piebilda mūziķis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu