Nepieciešams:
Vistas fileja ar kuskusu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
300 g vistas filejas
200 g kuskusa
1 sīpols
2 tomāti
buljons
sāls
pipari
sviests
pētersīļu zaļumi
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež strēmelītēs. Sakarsētā sviestā apcep vistu, tas pieliek sagrieztu sīpolu, apcep. Vistai pieliek sāli, piparus, pieber kuskusu. Visu pārlej ar 250 ml karsta buljona vai ūdens. Vāra 5 minūtes, tad pieliek sagrieztus tomātus, nosedz katlu, patur vēl 10 minūtes, tad pasniedz, pārkaisot sagrieztus pētersīļus.