LTV: Abdulmuslimovs nav aizturēts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uzņēmējs Bislans Abdulmuslimovs jau izgājis no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) telpām, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma», atsaucoties uz tā rīcībā esošo informāciju.

Arī «AB Holding» padomes priekšsēdētājs polittehnologs Jurģis Liepnieks savā mikroblogu vietnes «Twitter» kontā ap plkst.21 ierakstījis, ka Abdulmuslimovs vairs neatrodas KNAB.

«Bislans braucot mājās. Sniedzis liecības, kādā procesā nedrīkst teikt. Tas arī viss,» raksta Liepnieks.

Aģentūra LETA trešdienas pēcpusdienā ziņoja, ka KNAB darbinieki trešdien aizturējuši čečenu izcelsmes uzņēmēju Abdulmuslimovu.

Viņa aizturēšanas iemesli nebija zināmi.

KNAB aizturēšanas faktu oficiāli neapstiprināja un nekādus komentārus nesniedza. KNAB preses pārstāvis Andris Vitenburgs aģentūrai LETA sacīja, ka iestāde nekomentē atsevišķas procesuālas darbības.

KNAB vadītājs Jaroslavs Streļčenoks trešdienas pievakarē žurnālistiem Abdulmuslimova aizturēšanas faktu ne apstiprināja, ne noliedza, netieši gan apliecinot, ka birojs ir veicis kādas kriminālprocesuālas darbības.

Streļčenoks bija izvairīgs, atbildot arī uz jautājumu, vai saistībā ar kādām Abdulmuslimova iespējamām noziedzīgām darbībām ir sākts kriminālprocess.

ŠEIT

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu