Mourinju: Vēlos, lai finālā uzvar «Chelsea»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas futbola kluba Minhenes «Bayern» spēlētāji UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē pret Spānijas komandu Madrides «Real» bija možāki un labākā fiziskā formā, uzskata «Real» galvenais treneris Žozē Mourinju.

Šajā duelī pirmajā mačā «Bayern» uzvarēja savā laukumā ar 2:1, bet atbildes mačā «Real» savā laukumā trešdien spēja revanšēties ar rezultātu 2:1.

Sērija pamatlaikā un papildlaikā divu maču summā noslēdzās neizšķirti 3:3, tāpēc nācās aizvadīt 11 metru sitienu sēriju, kurā ar 3:1 pārāka bija Vācijas vienība.

«Gan uzvaras, gan zaudējuma gadījumā jāsaglabā vēsa galva. Tāds ir futbols,» pēc mača izteicās Mourinju. «Nedēļas nogalē mums bija svarīga Spānijas čempionāta spēle pret «Barcelona», kamēr «Bayern» varēja saviem spēlētājiem dot atpūtu. Tas mača beigās bija labi redzams.»

«Šādā spēlē katra kļūda varēja novest pie vārtu zaudējuma, tāpēc esmu lepns par saviem spēlētājiem. Mums jābūt stipriem. Ja mums izdosies uzvarēt Spānijas čempionātā, būsim spēruši milzu soli uz priekšu,» piebilda portugālis.

«Mēs aizvadījām lielisku spēli pret īpaši spēcīgu pretinieku, kurš mača gaitā bija izvirzījies vadībā ar 2:0. Mums izdevās vienus vārtus atgūt, vārtsargs [Manuels Noiers] nospēlēja teicami, bet beigās mums mazliet uzsmaidīja veiksme,» uzskata «Bayern» galvenais treneris Jups Heinkess.

«Jau pirms spēles futbolistiem teicu, ka viņi var gatavoties 120 minūtēm, taču es negaidīju, ka uzvarētājs noskaidrosies 11 metru sitienu sērijā,» piebilda treneris. «Mēs esam sasnieguši sezonas galveno mērķi. Iekļūšana finālā, kas notiks pašu mājās, mums bija gandrīz kā apsēstība.»

Jau ziņots, ka citā pusfināla atbildes spēlē otrdien pagājušā gada turnīra uzvarētāji «Barcelona» no Spānijas savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Anglijas klubu Londonas «Chelsea», tādējādi ļaujot finālā iekļūst Londonas vienības pārstāvjiem, kuri divu maču summā bija pārāki ar 3:2.

«Ceru, ka tā būs interesanta spēle, taču es vēlos, lai uzvar «Chelsea», jo, spēlējot desmit futbolistu sastāvā, viņi varonīgi uzvarēja «Barcelona»,» par gaidāmo finālu izteicās Mourinju.

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas fināls notiks 19.maijā Minhenē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu