Norvēģijā lietuvietis nežēlīgi spīdzināts; ārsti glābj vīrieša dzīvību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Norvēģijas ārsti turpina cīnīties par spīdzināšanu pārdzīvojuša lietuviešu viesstrādnieka dzīvību, kurš guvis ļoti smagus ievainojumus, vēsta laikraksts «The Local».

30 gadus vecais lietuvietis atrasts Nērejā 7.aprīlī pakārts aiz kājām ar galvu uz leju fermā, kur viņš strādāja.

Vīrietim bija sasietas rokas un kājas, un tiek uzskatīts, ka šādi pakārts viņš pavadīja astoņas līdz desmit stundas, gūstot ļoti smagus muskuļu bojājumus.

Kopš nogādāšanas slimnīcā vīrietis atrodas medikamentozā komā, tāpēc policistiem nav bijusi iespēja viņu nopratināt, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Lietuviešu viesstrādnieka stāvoklis ir stabils, taču viņa ievainojumi vēl joprojām ir ļoti nopietni.

«Mums ir informācija, ka [cietušā atgriešana pie samaņas] varētu notikt šonedēļ vai nākamajā nedēļā, bet tas var notikt arī vēlāk,» sacīja lietas izmeklētājs Bengts Īvans Bloms.

Policija arī vēl gaida tiesu medicīnas ekspertu slēdzienu par nozieguma vietu, cerot iegūt kādus pierādījumus par notikušo.

Pirms samaņas zaudēšanas, upuris policijai sacīja, ka viņa mājās ap pusnakti viesojušies divi vīrieši. Lietuvietis fermā strādāja jau vairākus gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu