Mihaļovs: Tagad Znaroks būs uz izķeršanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nopelniem bagātais Krievijas hokeja treneris Sergejs Mihaļovs uzskata, ka pēc uzvaras Gagarina kausa izcīņā interese par Oļegu Znaroku ievērojami pieaugs, vēsta «Sport-Express».

«Man patika Znaroka teiktais pēc finālsērijas ceturtās spēles, ka sērija tikai tagad sākas, viņš ir bijis arī sarežģītākās situācijās un «Dinamo» komandai nekas vēl nav zaudēts. Galvenais treneris līdz pēdējam nezaudēja pārliecību par sevi un ticēja komandai. Viņš ir malacis! Ļoti priecājos par [«Dinamo» vārtsargu] Sašu Jerjomenko. Acīmredzot, dievs tomēr ir...» norāda Mihaļovs.

«Vai Znaroks šobrīd ir KHL labākais treneris? Viņš ir čempions - tātad šobrīd labākais,» uzskata treneris. «Svarīgi ir tas, ka Maskavas komandā šobrīd nav nevienas īstas zvaigznes pat pēc KHL mērogiem. Neskatoties uz to, «Dinamo» komanda izslēgšanas spēlēs pārspēja vairākus neērtus pretiniekus, kuri pirms tam jau tika iecelti čempionu tronī. Domāju, jūs saprotiet, par ko es runāju.»

«Kā sauca «Dinamo» komandu? Melnstrādnieku un zemnieku komanda? Lūk, to es dēvēju par kompetentu trenera darbu. Znaroks ir ieskaitās mūsu hokeja skolas audzēkņu kategorijā, kas šo panākumu padara divtik patīkamu. Domāju, ka interese par viņu pieaugs un tagad Znaroks noteikti būs uz izķeršanu,» uzsver Mihaļovs.

Tāpat Mihaļovs piebilst, ka gadījumā, ja Krievijas izlase neveiksmīgi nostartēs pasaules čempionātā, Znaroks noteikti būs viens no kandidātiem uz Zinetulas Biļaļetdinova galvenā trenera amatu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu