«Ievas pārvērtībās» pucēsies pāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

Vai atceraties, kā viens otra dēļ pucējāties un mirdzošām acīm skrējāt uz randiņiem? Kad pēdējo reizi viens otram sagādājāt romantisku pārsteigumu? Šādu jautājumu var uzdot daudzi, bet atbildēt…? Tādēļ TV3 raidījuma «Ievas pārvērtības» sezonas noslēgums būs īpašs – pārvērtīsies ne tikai sieviete, bet arī viņas kungs. 

Modes mākslinieki Sonita Pāvuliņa un Gints Bude kopā ar skaistumkopšanas profesionāļiem parūpēsies, lai viņš un viņa viens otru ieraudzītu kā no jauna.

Modes mākslinieki stāsta, ka pāri visbiežāk stilista padomus izmanto, ja gaidāmas kāzas vai kādi citi svinīgi pasākumi. Jo kopā apmeklēt stilistu nav ierasta lieta. Pāvuliņai prātā nāk kāds visnotaļ interesants gadījums: «Kāda sieviete, kura ar vīru bija sarakstījusies zagsā Padomju laikā, pirms vairākiem gadiem nolēma visu tā smuki noformēt vēlreiz un salaulāties baznīcā. Viņa pasūtīja skaistu kleitu par godu šim notikumam, gribēja samulsināt savu vīru, taču līdz altārim ar netika.» Neilgi pirms kāzām viņa iepazinās ar kādu citu vīrieti un kāzu kleitu uzvilka, sakot jāvārdu citam. Savukārt Bude novērojis, ka vīrieši, ieraugot skaisti sapostu savu mīļoto, bieži samulst. «Tas gan viņiem liek taisnāk izstiept muguru, jo sieviete izskatās ļoti skaisti un viņam ir lepnums par to,» tā Bude, piebilstot, ka pāru konsultācijas ir unikāls gadījums.

Pieteikuma anketas meklējamas «tv3.lv», pieteikumi tiks gaidīti līdz 14.maijam! 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu